Onze overtuiging

Onze belangrijkste drijfveer om met Peddy te beginnen was ons persoonlijke ongenoegen over hoe bepaalde HRM processen waren en nog steeds zijn ingericht en hoe slecht ze ondersteund werden door de bestaande systemen.
 
Wij vonden dat we op dit gebied de wereld een klein stukje konden verbeteren. Want werken moet plezierig zijn en energie geven. Daarvoor heb je een positieve cultuur nodig, waarin mensen aangemoedigd worden om zich te ontwikkelen door samen te werken en elkaar te helpen. Elkaar waarderen voor de dingen die goed gaan.

Ons team

Ergin Borova

ergin@peddy.nl

Co-founder

Creatief, inspirerend en enthousiasmerend met een flinke dosis humor. Ruim 20 jaar leidinggevende ervaring op management- en directieniveau. Ondernemende, innovatieve en resultaatgerichte leider.

Agim Veselaj

agim@peddy.nl

Co-founder

Ruim 20 jaar corporate ervaring op het snijvlak van ICT en business. Betrouwbare partner die dankzij een sterk analytisch vermogen overzicht weet te houden bij complexe processen.

Bas Bos

bas@peddy.nl

Co-owner

Met ruim 25 jaar ervaring in de commerciële dienstverlening het gezicht van Peddy in de markt. Houdt van klantencontact, is positief ingesteld en resultaatgericht. Brengt Peddy graag onder de aandacht bij potentiële klanten, met enthousiasme en vasthoudendheid.

Andrea Stuyt

andrea@peddy.nl

Chief Happy Customer

Jarenlange ervaring als accountmanager. Klantgericht en behulpzaam. Verbindend en gericht op samenwerken. Met enthousiasme en positieve energie begeleidt zij bedrijven om Peddy onderdeel te maken van hun bedrijfscultuur.

Dieneke Hendriks

dieneke@peddy.nl

Senior development expert

Passie voor mijn vak als ervaren HR-professional en positief ingesteld; voor iedere uitdaging vind ik een oplossing, die jou past. De brug tussen organisatie en persoonlijke ontwikkeling is soms weerbarstig. Geeft niet, bij Peddy weten we er raad mee en helpen we je met plezier verder vooruit.

Emel Islamovski

Developer

Vullnet Ziba

Developer