Onze overtuiging

Onze belangrijkste drijfveer om met Peddy te beginnen was ons persoonlijke ongenoegen over hoe bepaalde HRM processen waren en nog steeds zijn ingericht en hoe slecht ze ondersteund werden door de bestaande systemen.
 
Wij vonden dat we op dit gebied de wereld een klein stukje konden verbeteren. Want werken moet plezierig zijn en energie geven. Daarvoor heb je een positieve cultuur nodig, waarin mensen aangemoedigd worden om zich te ontwikkelen door samen te werken en elkaar te helpen. Elkaar waarderen voor de dingen die goed gaan.

Ons team

Ergin Borova

ergin@peddy.nl

Co-founder

Creatief, inspirerend en enthousiasmerend met een flinke dosis humor. Ruim 20 jaar leidinggevende ervaring op management- en directieniveau. Ondernemende, innovatieve en resultaatgerichte leider.

Eliane Martoredjo

eliane@peddy.nl

Chief Happy Customer

Ervaring in het uitzendwezen, werving en selectie. Enthousiaste geest. Verbinder. Werkt vanuit haar hart en met overtuiging. Begeleidt de Peddy-klanten in het adoptie- en implementatieproces.

Bas Bos

bas@peddy.nl

Co-owner

Met ruim 25 jaar ervaring in de commerciële dienstverlening het gezicht van Peddy in de markt. Houdt van klantencontact, is positief ingesteld en resultaatgericht. Brengt Peddy graag onder de aandacht bij potentiële klanten, met enthousiasme en vasthoudendheid.

Andrea Stuyt

andrea@peddy.nl

Chief Happy Customer

Jarenlange ervaring als accountmanager. Klantgericht en behulpzaam. Verbindend en gericht op samenwerken. Met enthousiasme en positieve energie begeleidt zij bedrijven om Peddy onderdeel te maken van hun bedrijfscultuur.

Agim Veselaj

agim@peddy.nl

Co-founder

Ruim 20 jaar corporate ervaring op het snijvlak van ICT en business. Betrouwbare partner die dankzij een sterk analytisch vermogen overzicht weet te houden bij complexe processen.

Don Pasanea

Transformer

Klantgericht, empathisch, hands-on, communicatief en verbindend. Een coach en adviseur die mensen en organisaties in hun kracht zet op een natuurlijke manier.

George van Hoeijen

Transformer

Positief, veelzijdig en creatief. Helpt mens en organisatie met plezier en zelfvertrouwen continu te verbeteren. Door zijn jarenlange ervaring als manager, leanconsultant en agilecoach vindt hij altijd een juiste aanpak.

Geurt Kreijns - Lostfounders

Content marketeer

Creatieve verbinder, die van onze missie een verhaal maakt. Met zijn managementervaring in de creatieve branche begrijpt hij als geen ander dat een positieve en veilige werkomgeving creëren een must is voor het presteren van een organisatie.