Stagiair(e) online en content marketing

 
Voor 24-40 uur per week

Wie is Peddy?

Peddy is een HR-Tech startup, gevestigd in de inspirerende omgeving van B.Amsterdam (een van de grootste startup hubs van Europa). Met onze tool beogen we de wereld van HR uit te dagen. Ons platform faciliteert de moderne medewerker in zijn persoonlijke ontwikkeling en met het behalen van zijn doelen. Wij zijn er om de medewerkers te helpen met het creëren van de beste versie van zichzelf. En met succes. We timmeren al ruim drie jaar aan de weg en we willen ons team verder gaan uitbreiden.

Online en content marketing van Peddy

Als stagiair(e) online en content marketing werk je zelfstandig binnen een team van creatieve en inspirerende collega’s. Samen met deze collega’s maak je een content-kalender en zorg je voor een impactvolle invulling ervan. Online en content marketing vormen de ruggengraat van de marketingactiviteiten bij Peddy. Deze activiteiten zijn tevens ondersteunend aan de offline activiteiten zoals events, presentaties, meet-ups etc. Hiervoor zet je online media in als: Google, LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram. Je zorgt dat je in voldoende mate wordt gefaciliteerd met actuele content. Je bent niet alleen bezig met het plaatsen van content, maar weet regelmatig zelf ook content te maken en/of vinden.

Wat ga je doen?

 1. Je maakt een content-kalender waarmee je vervolgens jouw activiteiten kan plannen en uitvoeren.
 2. Je bent verantwoordelijk voor de web redactie van onze site www.peddy.nl. Je zorgt dat de website actueel is en dat de online vindbaarheid toeneemt.
 3. Je beheert alle social mediakanalen van Peddy (LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram).
 4. Je zorgt voor het genereren van content (blogs, vlogs, whitepapers, infographics, webinars, en nieuwsbrieven) of het verkrijgen van content via derden (intern en/of extern) om het vervolgens te kunnen delen via verschillende kanalen.
 5. E-mailmarketing: het opmaken, verzenden en volgen van de mailing
 6. Ondersteuning bij andere (online) marketingactiviteiten.

Je hebt/bent in het bezit van:

 1. Goede beheersing van de Nederlandse taal
 2. Goede beheersing van Photoshop en/of Illustrator en je hebt gevoel voor vormgeving.
 3. Hands-on mentaliteit, leergierig, enthousiast, creatief, flexibel en snel;
 4. Affiniteit met online marketing;
 5. Zelfstandig en accuraat kunnen werken onder hoge tijdsdruk;
 6. Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 7. HBO-niveau, bij voorkeur een opleiding op gebied van (online) marketing en communicatie;
 8. Minimaal 3 dagen per week beschikbaar;
 9. Bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.

Jij krijgt

Een onwijs toffe en leerzame stage in een inspirerende startup omgeving. Als stagiair(e) bij Peddy kun je jezelf binnen dit ecosysteem van startups op allerlei vlakken van de marketingcommunicatie ontwikkelen. Daarnaast bieden we een marktconforme stagevergoeding, gezellige borrels, gezellige collega’s, onwijs leuke sfeer en mag je als stagiair(e) volop mee doen met de rest van het team.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur dan een e-mail met daarin je CV en motivatie naar Peddy co-founder        
Ergin Borova
ergin@peddy.nl.