Stagiair(e) Support medewerker IT

 
Voor 24-40 uur per week

Wie is Peddy?

Peddy is een HR-Tech startup, gevestigd in de inspirerende omgeving van B.Amsterdam (een van de grootste startup hubs van Europa). Met onze tool beogen we de wereld van HR uit te dagen. Ons platform faciliteert de moderne medewerker in zijn persoonlijke ontwikkeling en met het behalen van zijn doelen. Wij zijn er om de medewerkers te helpen met het creëren van de beste versie van zichzelf. En met succes. We timmeren al ruim drie jaar aan de weg en we willen ons team verder gaan uitbreiden.

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een afwisselende functie met ruimte voor eigen ideeën, een leuke werksfeer en ruimte om je verder te professionaliseren?  Start dan je loopbaan als IT Support medewerker bij Peddy.
Als IT Support medewerker bij Peddy BV, kom je te werken in een enthousiast team! Een team waar teamwork hoog in het vaandel staat, successen samen gevierd worden en wij zijn niet vies van een vrijdagmiddagborrel op zijn tijd! 
Je begint elke dag met veel enthousiasme en kijk je er naar uit om contact te hebben met klanten over heel Nederland. Jij bent de link tussen de klant en onze oplossing de Peddy app en de Peddy web. Als IT Support medewerker ben je de belangrijkste schakel tussen de klant en Peddy, hierdoor is jou input bij het door beheren en ontwikkelen van de Peddy applicaties van groot belang. Je vertaalt eventuele wensen of problemen van klanten naar haalbare oplossingen en uitbreidingen.
Na een intern opleidingstraject ga je als IT Support medewerker bezighouden met de dagelijkse processen van en rondom de applicaties.
Jouw taken als IT Support medewerker zijn onder andere:
 1. Het bieden van functionele ondersteuning aan klanten en je collega’s
 2. Het schrijven van functionele ontwerpen
 3. Het filteren van de helpdeskvragenDe Developers ondersteunen bij het opzetten van testscenario’sTesten van de applicatie en het door ontwikkelen van het testscript
 4. Functie-eisen

  Als IT Support medewerker neem je mee:
  1. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  2. Enthousiast, gedreven en ambitieus
  3. Ervaring op een IT-servicedesk is een pre
  4. Passie voor IT
  En het is minstens zo belangrijk dat je: een frisse blik hebt, flexibel, initiatiefrijk en een tikkeltje anders bent.

  Jij krijgt

  Een onwijs toffe en leerzame stage in een inspirerende startup omgeving. Als stagiair(e) bij Peddy kun je jezelf binnen dit ecosysteem van startups op allerlei vlakken van de marketingcommunicatie ontwikkelen. Daarnaast bieden we een marktconforme stagevergoeding, gezellige borrels, gezellige collega’s, onwijs leuke sfeer en mag je als stagiair(e) volop mee doen met de rest van het team.
 5. Solliciteren
 6. Enthousiast geworden? Stuur dan een e-mail met daarin je CV en motivatie naar Peddy co-founder     
 7.    
 8. Agim Veselaj
  agim@peddy.nl
 9.